The thesis is divided in three chapters. In the first chapter is treated the sourdough and the bakery using traditional methods. In the second chapter we talk about modern bakery and the third chapter is examinated the topic of "New Supplements" associated with experimental studies.
La tesi si sviluppa in tre capitoli. Nel primo capitolo si parla del lievito madre e della panificazione ottenuta mediante metodi tradizionali. Nel secondo capitolo viene trattata la moderna panificazione e nel terzo capitolo viene approfondito il tema dei "Nuovi Integratori" associato a studi sperimentali.
Il Pane Ieri, Oggi e Domani
PALANO, MATTIA
2015/2016
Abstract
The thesis is divided in three chapters. In the first chapter is treated the sourdough and the bakery using traditional methods. In the second chapter we talk about modern bakery and the third chapter is examinated the topic of "New Supplements" associated with experimental studies.È consentito all'utente scaricare e condividere i documenti disponibili a testo pieno in UNITESI UNIPV nel rispetto della licenza Creative Commons del tipo CC BY NC ND.
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https://hdl.handle.net/20.500.14239/21215